Yrityksemme

GreenWC on erikoistunut ekologisten tuotteiden maahantuontiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu Falcon vedettömät pisuaarit ja Air Fury käsienkuivaajat. GreenWC ratkaisut eivät ole pelkästään ekologisia vaan myös edullisia. Vaihtamalla vihreään säästät jo lyhyellä aikavälillä huomattavasti rahaa vesi- sekä sähkökustannuksissa. Tavoitteenamme on myös parantaa yritysten vihreää imagoa joka on tänä päivänä tärkeä osa yritysten toimintaa. Pystymme tarjoamaan kaikki tuotteet asennettuina sekä huoltosopimuksilla.

Falcon Waterfree Technologies

Falcon Waterfree Technologies on Yhdysvalloista lähtöisin oleva maailman johtava vedettömien pisuaarien valmistaja, sen keksijä Marc Nathanson on voittanut EMA palkinnon pisuaarin ideasta. Falconilla on yli 500 000 asennettua pisuaaria ympäri maailmaa, kuuluisia kohteita ovat mm. Taj Mahal, Pekingin kansainvälinen lentokenttä, Staples Center ja World of Coke.

Lovair

Lovair on englantilainen yritys joka on valmistanut laadukkaita saniteettitilojen kalusteita jo 21 vuotta. Lovair Air Fury on käytössä mm. Manchesterin lentokentällä, Volvolla sekä useissa kouluissa ympäri Eurooppaa. Lovairin tuotteet ovat tyylikkäitä ja sopivat hyvin nykyaikaiseen saniteettitilaan.

 

 

 

 

 

 

Innotrading Oy | Lautamiehentie 2, 02770 ESPOO | heikki.raanimo@innotrading.fi | 0405498236