Tuotteet

Falcon pisuaareja on saatavilla kolmea eri mallia. Mallit Lava F-7000 ja Flax jotka ovat valmistettu posliinista sekä malli F9000SS joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Posliinista Lava mallia on saatavilla eri väreillä. Falcon tuotteet täyttävät tiukat laadunvalvonnan standardit. Kaikki komponentit ovat tarkoin testattu toiminnan kannalta. Tuloksena on pitkä käyttöikä, helppo ylläpito, taloudelliset ja ympäristöystävälliset tuotteet.

Lava (F-7000)

Falcon Lava vedetön pisuaari on valmistettu lasitetusta posliinista. Sen saa liitettyä viemäriin takaalta tai alapuolelta. Pisuaarin muotoilu on patentoitu roiskeettoman suunnittelun ansiosta. Se on modernisti muotoiltu ja sen koko on riittävän suuri myös saneerauskohteisiin peittämään vanhan pisuuarin jäljet. Pisuaarin yläosassa on tyhjää tilaa johon voidaan liimata mainoksia. Tämän ainutlaatuisen mainostilan ansiosta vessan seiniin ei tarvitse laittaa mainoksia.

 

Asennusvideo


 
 

 

F9000SS

Falcon F-9000SS vedetön pisuaari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen saa liitettyä viemäriin takaalta tai alapuolelta. Modernisti muotoillussa pisuaarissa on mattapinta joka takaa pitkän kestoiän (saatavilla myös kiiltävällä pinnalla). Falcon F-9000SS toimii samalla tekniikalla kuin Lava malli.

 

Huoltovideo


 
 

 

 

Flax

Falcon Flax vedetön pisuaari on valmistettu lasitetusta posliinista. Sen saa liitettyä viemäriin takaalta tai alapuolelta. Flax on pienikokoinen joten se sopii hyvin pienempäänkin WC-tilaan. Falcon Flax toimii samalla tekniikalla kuin muutkin Falcon mallit.

 

Huoltovideo


 
 

 

 

 

Innotrading Oy | Lautamiehentie 2, 02770 ESPOO | heikki.raanimo@innotrading.fi | 0405498236