Miten Falcon vedetön pisuaari toimii?

Falcon vedetön pisuaari on tehty lasitetusta posliinista tai ruostumattomasta teräksestä. Pisuaarin muotoilu ja materiaalit jossai ei ole huokosia varmistavat, että virtsa valuu suoraan pisuaarin pohjalla olevaan sifoniin. Ei tarvetta vesiliitännöille eikä huuhtelulle.

Pisuaarin tekniikka perustuu kulhon pohjalla olevaan sifoniin. Sifoni takaa täysin hajuttoman sekä helppohuoltoisen järjestelmän. Sifonin sisällä oleva miellyttävän tuoksuinen tiivisteneste muodostaa ilmatiiviin kalvon viemärin ja WC-tilan välille, tämän ansiosta viemäristä nousevat hajut eivät pääse WC-tilaan. Toisenlaiset vedettömät pisuaarit vaativat usein kalliin tiivistenesteen täydentämistä sekä säännöllistä huoltoa joka voi pitää pisuaarin poissa käytöstä jopa 20 minuuttia. Falcon vedettömän
pisuaarin tiivisteneste kestää koko sifonin käyttöiän eli noin 7000-9000 käyttökertaa ja sifonin vaihto hoituu nopeasti muutamassa minuutissa.

Sifoni toimii myös filtterinä se estää virtsan suolan ja rasvan pääsyn viemäriin, näin vältytään tukkeutumisilta sekä viemäreiden rassaukselta. Tuloksena on hygieeninen ja hajuton WC-tila, puhtaat putket ja mikä parasta kaikki tämä täysin ilman vettä. Ainoa huolto on pisuaarin päivittäinen pyyhkiminen ja sifonin vaihto 2-3 kertaa vuodessa.

 

Innotrading Oy | Lautamiehentie 2, 02770 ESPOO | heikki.raanimo@innotrading.fi | 0405498236