Miksi Falcon vedetön pisuaari on parempi?

Yksinkertaisesti sanottuna Falcon vedettömät pisuaarit säästävät aikaa ja rahaa! Ne säästävät juomavettä ja luovat hygienisemmat ja hajuttomat WC-tilat.
 

Taloudelliset hyödyt

Veden käyttäminen virtsan hävittämiseen ei ole järkevää sillä 97% virtsasta on vettä. Falcon vedetön pisuaari säästää kolmella tapaa.

  1. Ostohinta: koska niissä ei ole huuhtelumekanismia Falcon vedettömät pisuaarit ovat edullisempia ja niiden asennuskustannuksen ovat alhaisemmat. Tarvitset vain viemärin. Itse pisuaarin asennus kestää noin tunnin ja sifonin asennus muutaman minuutin.
  2. Liiketoiminnan kulut: Vedetön pisuaari tarkoittaa 100% säästöä pisuaareista aiheutuvissa vesimaksuissa. Yksi Falcon pisuaari säästää vettä noin 100 000 litraa vuodessa. Tällä hetkellä veden hinta on noin 3,96 €/m³. Tämä tarkoittaa, että yksi vedetön pisuaari säästää lähes 400€ vuodessa vesimaksuissa.
  3. Ylläpitokustannukset: Falcon vedettömien pisuaarien huolto on sifonin vaihto säännöllisin väliajoin 2-3 kertaa vuodessa ja tavallinen päivittäinen puhdistus. Kun ei ole huuhtelujärjestelmää ei ole tukkeutuneita tai rikkinäisiä venttiileitä ja koska vesi ei kulje viemärissä sinne ei kerry kalkkia. Tämä tarkoittaa säästöä viemäreiden
    huoltokustannuksissa. Myös energiaa säästyy kun vettä ei tarvitse pumpata pisuaariin.
     

Säästää luontoa

Noin 5% maailman makeasta vedestä käytetään kuljettamaan virtsaa pois. Jokainen Falcon pisuaari säästää noin 100 000 litraa vettä vuodessa.


Hygienia ja esteettiset hyödyt

Falcon vedettömät pisuaarit luovat hygienisemmät WC-tilat kahdesta syystä.

 

 

Falcon waterfree vs muut vedettömät pisuaarit

Falcon Waterfree Technologies on johtava vedettömien pisuaarien valmistaja. Jo yli 10 vuotta Falcon on tarjonnut maailman johtavaa pisuaari tekniikkaa joka perustuu pitkään kehitystyöhön.

Falconin vedettömät pisuaarit jotka ovat valmistettu lasitetusta posliinista, varustettu erikoisviemäröintiosalla sekä patentoidulla sifonilla tekevät siitä maailman parhaan vedettömän pisuaarin.

“Kaksoissuoja jota käytetään Falcon pisuaareissa on 500 kertaa tehokkaampi viemäristä nousevien hajujen torjumista vastaan kuin perinteiset hajulukot” -Michael Hoffman, Ph. D California Institute of Technology.


Tuotevertailu

Tehokkuus, huolto ja hajut

FALCON WATERFREE SIFONI MEKAANINEN HAJULUKKO
Sifonin kaksoissuoja ja tiivisteneste karsii hajut pois. Venttiili saattaa jumittua auki jolloin tuotteesta tulee käyttökelvoton ja hajut pääsevät nousemaan viemäristä.
Jatkuvasti täysin ilmatiivis sifoni, jonka tiivisteneste ja O-rengas ovat tehokkain järjestelmä estämään viemäristä nousevat hajut. Ei ole jatkuvasti tiivis ja on mahdollista, että jokin objekti jää pitämään mekaanista hajulukkoa auki jolloin viemäristä nousevat hajut pääsevät wc-tilaan.
Sifoni lukitaan paikalleen erikoisavaimella, joka toimitetaan sifonin mukana. Ei lukitu paikalleen.
Suodattaa ja kerää virtsan sedimentin ja jäännökset sisäänsä joka vähentää viemäreiden tukkeutumista. Ei suodata virtsan sedimenttiä, joka valuu suoraan viemäriin mikä mahdollistaa viemärin tukkeutumisen.


Testitulokset

FALCON WATERFREE MEKAANINEN HAJULUKKO
Falconin tuotteet on testattu kolmannen osapuolen toimesta. Kaikki raportit löytyvät Falconin internet-sivuilta. Ei kolmannen osapuolen tekemiä puolueettomia testejä.

Plumbing code testattu ja sertifioitu

FALCON WATERFREE MEKAANINEN HAJULUKKO
Testattu ja sertifioitu.

-Uniform Plumbing Code (UPC) by IAPMO.

-International Plumbing Code (IPC) by ICC.

-National Standard Plumbing Code (NSPC) by PHCC.

Ei testattu.

Ei sertifioitu.

 

Toiminta

 

Lisäedut kilpailijoihin verrattuna

- Pisuaarin puhdistamiseen soveltuvat tavalliset puhdistusaineet.

- Pisuaarin puhdistuksessa saa käyttää vettä.

- Lava mallin muotoilu mahdollistaa lähelle asettumisen, minkä ansiosta kaikki virtsa valuu pisuaariin.

 

 

Innotrading Oy | Lautamiehentie 2, 02770 ESPOO | heikki.raanimo@innotrading.fi | 0405498236